Trailersystemer til vejarbejde

Det perfekte trailersystem til vejarbejde

Reparationer af stier, veje og gader har aldrig været nemmere. En EC Flex trailer med asfaltlad forøger din mobilitet og fleksibilitet, da den kan trækkes af en mindre ladvogn eller varevogn. Du sparer dermed udgiften til en lastvogn.

EC Flex Trailer – udskiftelige lad øger fleksibiliteten

Asfaltladet på EC Flex traileren er udført i lakeret stål og har en isoleret kappe, der udvendigt er beklædt med rustfrit stål. Med asfaltladet følger også en isoleret presenning, der medvirker til at holde asfalten varm længe.

Men det fantastiske ved EC Flex traileren er muligheden for at skifte ladet ud. Det giver dig mulighed for den optimale udnyttelse af din investering i traileren.

Få et uforpligtende tilbud på en EC Flex trailer.

Kontakt

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes uforpligtende

Økonomisk, miljøvenlig og fleksibel transport

Med en trailer fra EC Flex traileren kan du spare mange penge, uanset hvilken branche du er i. EC Flex traileren kan nemt komme til på steder, hvor større køretøjer ikke kan. EC Flex traileren er også en virkelig god løsning i større byer og andre steder med begrænsede pladsforhold.

Skift ladet med hydraulisk kroghejsmekanisme

Vores trailer er så fleksibel, fordi den har det unikke hydraulisk aktiverede kroghejssystem. Kroghejsen bruges, når du skal skifte ladet og er betjent via en fjernbetjening, så du i princippet kan skifte lad uden at stå ud af bilen.

Totalvægt på 3500 kg

Vores trailer må køre med en totalvægt på 3500 kg. Det giver muligheden for en nyttelast på 2100-2600 kg alt efter ladtype. Undervognen måler 190 cm i bredden og 450 cm i længden.

Vision Trailer står bag EC Flex trailer

EC Flex trailer er bygget og udviklet af Vision Trailer A/S, som har stor erfaring med at producere bundsolide, professionelle specialtrailere. Få et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes uforpligtende

Se de tekniske specifikationer for EC Flex trailersystem

Læs mere om EC Flex trailersystem

 
Hjemmeside design af Online-Results A/S