Trailersystemer til park & anlæg

Alt-i-en trailer til park & anlæg

EC Flex traileren er din mulighed for en fleksibel transportløsning, uden at du skal investere i mange forskellige specialtrailere. EC Flex traileren kommer til der, hvor lastbiler må komme til kort. Du kan skifte ladet alt efter arbejdsopgave. Og du kan sætte ladet af på jorden for en ekstremt lav læssehøjde.

Det perfekte trailersystem til park & anlæg

Vedligeholdelse af park og anlæg har aldrig været så nemt. EC Flex traileren forøger din fleksibilitet og mobilitet, da den kan trækkes af en varevogn eller en mindre ladvogn. Det er dermed nemt at komme til på steder, hvor lastbiler ikke kan.

EC Flex Trailer – øget fleksibilitet med udskiftelige lad

EC Flex traileren er ikke kun fleksibel i forhold til svært tilgængelige adgangsforhold. Den er også fleksibel, fordi du kan skifte ladet ud og dermed have flere forskellige trailere i en. På den måde får du den optimale udnyttelse af din investering i en EC Flex trailer.

Bliv kontaktet om et uforpligtende tilbud på en EC Flex trailer.

Kontakt

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes uforpligtende

Miljøvenlig, praktisk og økonomisk transport

EC Flex traileren giver dig muligheden for at løse mange forskellige transportopgaver med en trailer, frem for at skulle investere i mange forskellige specialtrailere.

Med EC Flex traileren kan du den ene dag køre med grene og andet løvaffald på ladet med løvhæk, og den næste dag køre med plæneklipper eller andre maskiner på det almindelige standardlad.

Du kan også få traileren med en speciel bundramme, så du kan bygge et lad op, der passer præcis til dine behov – fx en 10 fods skibscontainer, hvor du kan opbevare værktøj og materialer.

Hydraulisk kroghejsmekanisme skifter ladet

EC Flex trailerens fleksibilitet kommer fra det unikke hydraulisk aktiverede kroghejssystem. Når du skal skifte ladet , gøres det nemt og enkelt med kroghejsen, der betjenes med en fjernbetjening. Det betyder at du i princippet kan udskifte dit lad mens du stadig sidder i bilen.

Der må køres med en totalvægt på 3500 kg, når du kører med EC Flex traileren. Du kan dermed have en nyttelast på mellem 2100 og 2600 kg afhængig af hvilken ladtype, du har på. Undervognen på traileren måler 190 cm i bredden og 450 cm i længden.

Bag EC Flex trailer står Vision Trailer

EC Flex trailer er specialudviklet og bygges af Vision Trailer A/S, som har solid erfaring med at fremstille slidstærke, professionelle specialtrailere. Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes uforpligtende

Se de tekniske specifikationer for EC Flex trailersystem

Læs mere om EC Flex trailersystem

 
Hjemmeside design af Online-Results A/S