Profil

EC Flex trailersystem – en helt ny transportløsning

Visionen bag EC Flex trailersystem er en helt nye og miljøvenlige transportløsninger. Et nøgleord er fleksibilitet, i betydningen mange lettilgængelige anvendelsesområder.

Trailersystemet er ikke kun fleksibelt, men også økonomisk og det er en attraktiv løsning i storbyer og andre steder, hvor der er begrænsede pladsforhold. Traileren kan komme til, hvor større køretøjer må give op.

Unikt kroghejssystem

Trailersystemet er unikt på grund af dets kroghejsprincip, som også kendes fra lastbilsbranchen. Du kan købe traileren med tre forskellige ladtyper, men kan i øvrigt udstyres med speciallad helt efter dit hoved. Du kan også få en kran til traileren som ekstraudstyr.

Specialudviklet system

Der er brugt meget energi på at udvikle EC Flex systemet, som er baseret på en lastbils kroghejssystem, der er skaleret ned til 3500 kg.

EC Flex systemet er helt unikt og har krævet et stort udviklingsarbejde. Men nu er den her endelig – klar til at gøre dit liv nemmere!

EC Flex Trailersystem – og Vision Trailer ApS

Bag EC Flex System står Vision Trailer ApS, der er en ny virksomhed, men som har rødder i PHV Trailer, en virksomhed med mange, mange års erfaring i design og fremstilling af specialtrailere til professionelt brug.

 
Hjemmeside design af Online-Results A/S